Начална страница и търсачка Напред.БГ

Българска търсачка и начална страница



 

Резултати за "пожелания за Свети Валентин".

Напред.БГ - Българската търсачка.

Пожелания за Свети Валентин

Честит Свети Валентин! Пиша ти това за да знаеш, че винаги си мисля за теб! Нека Господ ти даде всичко, за което си мечтаеш!

Има 4 стъпки към щастие: аз, ти, нашите сърца и вечността. Честит Свети Валентин!

Честит Свети Валентин! Нека винаги хората празнуват своята любов не само на този прекрасен ден, но и във всеки един час, в който са заедно и се обичат. Дано и ние бъдем все така щастливи заедно!

Откакто те срещнах се будя с усмивка, до сега не бях се чувствал така! Някакси ти успя да разрушиш стените и да се докоснеш до сърцето ми. Благодаря ти! С пожелания за един страхотен Свети Валентин!

Пожелания за Свети Валентин за приятелка

Свети Валентин наближава и ми се иска да си до мен, сърцето ми никога няма да е същото, под кожата душата ми тръпне за теб, ти си моята принцеса, моята сладка кукла. С пожелания за много любов и сбъднати мечти!

Ти ще останеш завинаги в моя свят, щастие и радост. Винаги ще бъдеш моята валентинка! Обичам те много! С пожелания за незабравим празник!

Чувствам магията всеки път когато се държим за ръце, когато се прегръщаме и всеки път, когато се целуваме. Никога не ще те пусна от страх да не те загубя. Ти си всичко, което някога съм искал. Твоето присъствие направи живота ми пълноценен. Обичай ме винаги. Ти си върха! Честит празик!

Понякога забравям да кажа здравей, понякога забравям да отговоря, понякога съобщението ми не те достига, но това не означава, че съм те забравил. Просто ти давам време да ти залипсвам и да ме заобичаш повече. Липсваш ми! Нека всички твои желания бъдат мои пожелания!

Честит Свети Валентин! Ти си най-специалното момиче в моя живот и  те обичам от дъното на сърцето ми. Ти си в мен, в моите мисли и мечти. Без теб животът губи смисъла си.Не искам никога да се разделяме.

Ако не те бях срещнал, нямаше да те харесам. Ако не те бях харесал, нямаше да се влюбя в теб. Ако не те обичах, нямаше да ми липсваш.Но го направих, правя го и ще го правя! Честит Свети Валентин!

Пожелания за Свети Валентин за приятел

Благодаря ти, че си винаги до мен, че ме подкрепяш и закриляш, че вдъхваш живот и щастие в моето ежедневие. Искам това да остане така завинаги. Обичам те! Честит Свети Валентин!

Доста търсих из нета за да успея да намеря някакви оригинални пожелания за Свети Валентин, но в крайна сметка нищо не беше достатъчно  достойно и специално като теб. Затова ти пожелавам само да си жив и здрав, а от там нататък знам, че ние ще се справим с всичко. Честит празник!

Толкова съм щастлива да споделя първия си Свети Валентин с теб! Без теб любовта е безвкусна, аз съм единствено твоя. Когато си до мен, нямам нужда от никого другиго.Вярвам, че ти си моята съдба. Честит Свети Валентин!

 

Ако наистина държите на половинката си и искате да изразите хубавите чувства, тогава не чакайте - направете нещо малко, но с голяма стойност. Едно от тези неща е да помислите и напишете/изпратите Вашите пожелания за Свети Валентин. За да направите нещо мило, всъщност не е необходимо да е Свети Валентин или който и да е друг празник. За да покажете, че държите на любимия човек до Вас, не е необходимо да правите някакви огромни неща - от сорта на двуметрови плюшени мечоци, бижута с камъни сваровки или други видове скъпарски накити, дрехи и така нататък подаръци. Ясно е, че всеки обича подаръци, но има и неща с по-голяма стойност. Стига да имате възможност, разбира се тези неща са прекрасни, но и да нямате възможност - не е фатално. Една картичка, написана със специално пожелание е специален и достоен за момента жест. Това което прави жеста специален са искрените, изказани и доказани от опита и времето неща.
 
За тези от Вас, които имат годишнина на Свети Валентин - честито! Можете да погледнете старницата на Napred.BG с уникални и абсолютно оригинални пожелания за юбилей/годишнина и да използвате някое от тях, за да направите празника още по-специален.
 

Как да се получат оригинални пожелания за Свети Валентин?

Притеснявате се, че не можете да измислите хубави пожелания, че нямате опит в това или, че Вашите пожелания няма да звучат добре или на място? Това всъщност не би трябвало да е чак толкова голям проблем. Едно от най-хубавите неща, които можете да направите на празника на влюбените, е да измислите послание подходящо за половинката, посланието, което точно пасфа за него/нея. Това ще се получи лесно просто като помислите какъв човек, е човека до Вас, да опишете някои от някои от хубавите страни на неговия/нейния характер. 
 
Ето няколко други варианти, които ще Ви помогнат да изкажете по най-добрия начин Вашите пожелания за Свети Валентин. Предложенията по-долу също така могат да подскажат за идея, с която лично можете да се изразите на празника. Те могат и да Ви насочат мислите към това наистина да зарадвате любимия човек с незабравими пожелания за Свети Валентин:
  • Ако някакви обстоятелства или нещо друго в живота Ви се е променило, благодарение на човека до Вас или след като сте го срещнали - опишете го и напомнете, че без Него/Нея тази промяна не би била възможна;
  • Започнете Вашето пожелание така: "Благодарение на теб аз се промених... Благодарение на теб живота ми вече е по-хубав. Това е така, защото..."
  • Опишете някоя хубава, забавна случка - например ваканция, почивка, пътуване, екскурзия и така нататък - и напомнете колко хубаво сте си изкарали тогава и си пожелайте още много такива хубави моменти;
  • Припомнете си за нещо голямо и специално, което човека до Вас е направил, благодарете и кажете, че понякога все още си го спомняте;
  • Кажете с какво човека до Вас Ви радва много - например с присъствието си всеки ден - това също звучи много хубаво =) 
  • Започнете Вашето пожелание така: " Нещо, с което ме радваш непрестанно/всеки ден е..."
  • Припомнете и на двама ви нещо, през което сте преминали заедно, нещо, което е заздравило връзката и ви е нпомнило, че той/тя е точният човек; 
  • Припомнете си нещо специално, нещо, което сте правили за първи път заедно - например първата вечеря, първата целувка, първият рожден ден или друг празник, който сте празнували заедно. Кажете колко прекрасно сте се чувствали тогава, и че все още се чувствате така;
  • Кажете какви са най-хубавите неща във връзката Ви досега и колко много ще се радвате на тези неща и за в бъдеще;
  • Помислете за няколко силни неща от характера и как тези неща Ви влияят и как те Ви карат да се чувствате;
  • - припомнете си времето (особено ако е по-дългичка връзка) в което сте заедно и че все още сте Заедно и така ви е много добре =)
 
Дано тези предложения Ви помогнат да освежите паметта си с някои незабравими преживявания, с които да напомните на себе си и половинката си защо сте заедно, защо връзката ви е специална. Дано предложенията да успеят да придадат уникалност и специалност на Вашите пожелания за празника на влюбените, да успеят да запечатат определен момент или период от връзката Ви, и събирайки всичко това на едно място да отправите несравнимо добри, забавни, дори оригинални пожелания за Свети Валентин.
 
Истински хубавите пожелания за Свети Валентиня, (а и за всеки друг повод) идват с познаването на човека, и посветени на Него, или на Нея - такъв какъвто Той или Тя е. Всеки би се зарадвал да чуе за себе си колко високо е ценен, или други хубави неща за себе си, точно от специалния човек, при това на празника.
 
Най-важното и това, което трябва да се подчертае в пожеланията в деня на влюбените (както и в деня на юбилея и деня на годишнината), е колко човека е важен, с какво е специален, с какво е незаменим и единствен - ето така се получават най-уникалните и най-добрите, най-хубавите пожелания за Свети Валентин.
 
Ако наистина имате много малко време, и спешно Ви трябва хубава картичка, отбийте се в някоя по-добра книжарница или дори в по-големите магазини. Там разполагат и наистина добри картички с прекрасни, забавни и оригинални пожелания за Свети Валентин. 

 

 

 

...............................................

 

Още от Napred.BG:
Пожелания за Рожден денПожелания за Имен денПожелания за юбилейПожелания за годишнина от сватбаПожелание за кръщенеПожелание за бебеПожелания за сватбаПожелания за Нова ГодинаПожелания за Баба МартаПожелания за 8 март; Пожелания за ВеликденСМС за рожден денЛюбовни SMSСМС за лека нощСМС за добро утро;

Napred.BG е търсачка от българи за българи.

Повече от година работим тя да става все по-добра
.

Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!







Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.

За уебмастъри:
Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Пожелания за Свети Валентин - Любовни пожелания - Napred.BG
4.88 (8)


Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри и дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били много разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че "може, по-иначе може"...
Napred.bg е "разбираща търсачка" и ще ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Ако не може да ви предложи нищо по-умно, просто ще отивате в резултатите на Google за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова просто я опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Napred.bg ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Bandar Poker Dominobet
poker88
sampoernapoker88 merupakan situs judi poker88 terbaik dan terpercaya saat ini dimana situs ini memiliki ratusan bahkan ribuan member setia

The professional company 918 kiss provides all the information on 918kiss download.

permainan judi slot di situs https://www.cmd398.net dapat deposit menggunakan judi slot deposit pulsa dan ovo

SeoWho

exact replica watches

안전공원

daftar di situs judi slot online terpercaya qqslot77

seo melbourne

Напред.бг препоръчва следните уроци по рисуване в София за кандидатстване в професионални гимназии и университети с рисуване, или за всички, които искат да развият артистичната страна на своята личност.

Abv | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger | Napred.BG е наследник на букмаркинг сайта Lubimi.com (Любими.ком)

Посветихме 1+ година, за да направим Napred.BG най-добрата търсачка за българите. Споделете ни!
Направи Napred.BG начална страница - подкрепи хубав БГ проект!