Луксозните бижута Marquise с кристали Swarovski блеснаха на руския бал

 http://marquise-group.com/images/reviu%20marquise%20011.jpg 

Луксозните бижута Marquise с кристали Swarovski блеснаха на руския бал

 

На 23 април тази година се проведе четвъртия руски бал на Евгени Минчев – най-коментираното светско събитие, което ежегодно събира бизнес елита на България в бляскава обстановка и лукс. Паркетния лъв бе събрал каймака на българския елит – видни бизнесмени, топмодели и журналисти, а специално за да приготви кулинарните изкушения в четиристепенното меню, от Англия пристигна Филип Мосимън, представител на фамилията Мосимън, която от години се грижи за менюто на английското кралско семейство.

 

Най-коментирано на бала бе грандиозното модно дефиле, което бе подготвено съвместно от бижутерийната компания Маркиза Груп, известна с бутиците Marquise и Брайдал Фешън - официалното представителство на My Lady Couture за България – уникални булчински рокли, обсипани с хиляди кристали Swarovski, съчетани с пищните бутикови бижута Marquise също изработени с кристали Swarovski. За ревюто не бяха ангажирани обикновени манекенки, а шест от най-красивите омъжени жени – всички носителки на титлата Мисис България от последните години. Те представиха уникалните бижута Marquise с изключителен финес, а гостите на бала останаха смаяни от неповторимия блясък на ревюто. Известни български гранд дами веднага се поинтересуваха от уникалните бижута Marquise и поръчките заваляха.

 

 


 

Специално за събитието, в София пристигнаха Невена и Николай Пощарови – собственици на Маркиза Груп. Съвсем в тон със железния дрескод на бала, самата Невена Пощарова блестеше в тоалет на световноизвестната израелска марка My Lady.

 

Пощарови седяха не къде да е, а на самата златна маса на бала, където отпиваха селектирани колекционерски вина, а компания им правиха собственика на хотел Шератон и Анелия Петкова – вносител на световноизвестните марки My Lady и Pronovias за България.

 

 

На снимката - Евгени Минчев с Невена и Николай Пощарови - собственици на Маркиза Груп ООД

 

  http://marquise-group.com/images/nevena%20poshtarova%20nikolay%20poshtarov%20evgeni%20minchev%20malka.jpg
 http://marquise-group.com/images/reviu%20marquise%20ruski%20bal%20malka.jpg  

За радост на всички булки, абитуриентки и бизнес дами, показаните на бала бижута Marquise могат да бъдат поръчани в онлайн бутика Маркиза Груп:

 

www.boutique-marquise.com

 

с директна доставка до адреса на клиента, а неотразимите булчински тоалети My Lady могат да бъдат разгледани на живо и поръчани в бутик Брайдал Фешън в София на ул. Оборище 72 / www.bridalfashion.bg /

{START_COUNTER}